dc.contributor.author | Тагаева, Ж | |
dc.date.accessioned | 2017-09-25T06:12:20Z | |
dc.date.available | 2017-09-25T06:12:20Z | |
dc.date.issued | 2017 | |
dc.identifier.uri | http://hdl.handle.net/123456789/605 | |
dc.description.abstract | Зерттеу жұмысының нәтижесінде шұбаттың негізінде стевия сығындысымен қатар қантты төмендететін дәрілік сығындылармен үйлескен қышқылды сүт өніміне кешенді зерттеулер жүргізіліп, оны әзірлеу технологиясы мен рецептурасы өңделді. | ru_RU |
dc.language.iso | other | ru_RU |
dc.publisher | Түркістан | ru_RU |
dc.subject | Технология | ru_RU |
dc.title | Шұбаттың негізінде стевия сығындысымен үйлескен қышқылды сүт өнімін медициналық-биологиялық негіздеу. | ru_RU |
dc.type | Book | ru_RU |