dc.contributor.author | Раматуллаева, Р. А. | |
dc.date.accessioned | 2017-10-04T09:10:14Z | |
dc.date.available | 2017-10-04T09:10:14Z | |
dc.date.issued | 2017 | |
dc.identifier.uri | http://hdl.handle.net/123456789/733 | |
dc.description.abstract | Саламатты өмір сүру салтының негізгі критерийлерінің бірі – рационалды тамақтану, ол студенттердің ой еңбегі мен қызметіне тікелей әсер етеді. Қарбалас ой еңбегі ол жоғары психикалық функцияларға: қабылдау, есте сақтау, ойлау, көңіл қою сияқты функцияларға өз әсерін тигізеді. Оқу үдерісі кезінде студенттердің ой еңбегі жоғары деңгейде қамтамасыз ету тікелей тамақтанумен байланысты. | ru_RU |
dc.language.iso | other | ru_RU |
dc.publisher | Түркістан | ru_RU |
dc.subject | Биология | ru_RU |
dc.title | Студенттердің тамақтануының оптималды режимін ғылыми тұрғыдан негіздеу | ru_RU |
dc.title.alternative | 6М011300- БИОЛОГИЯ мамандығы бойынша биология ғылымдарының магистрі академиялық дәреже алу үшін магистрлік диссертация | ru_RU |
dc.type | Book | ru_RU |