DSpace Repository

Студенттердің тамақтануының оптималды режимін ғылыми тұрғыдан негіздеу

Show simple item record

dc.contributor.author Раматуллаева, Р. А.
dc.date.accessioned 2017-10-04T09:10:14Z
dc.date.available 2017-10-04T09:10:14Z
dc.date.issued 2017
dc.identifier.uri http://hdl.handle.net/123456789/733
dc.description.abstract Саламатты өмір сүру салтының негізгі критерийлерінің бірі – рационалды тамақтану, ол студенттердің ой еңбегі мен қызметіне тікелей әсер етеді. Қарбалас ой еңбегі ол жоғары психикалық функцияларға: қабылдау, есте сақтау, ойлау, көңіл қою сияқты функцияларға өз әсерін тигізеді. Оқу үдерісі кезінде студенттердің ой еңбегі жоғары деңгейде қамтамасыз ету тікелей тамақтанумен байланысты. ru_RU
dc.language.iso other ru_RU
dc.publisher Түркістан ru_RU
dc.subject Биология ru_RU
dc.title Студенттердің тамақтануының оптималды режимін ғылыми тұрғыдан негіздеу ru_RU
dc.title.alternative 6М011300- БИОЛОГИЯ мамандығы бойынша биология ғылымдарының магистрі академиялық дәреже алу үшін магистрлік диссертация ru_RU
dc.type Book ru_RU


Files in this item

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record

Search DSpace


Browse

My Account