dc.contributor.author | Тұртабаев, С. Қ. | |
dc.date.accessioned | 2017-11-29T08:34:14Z | |
dc.date.available | 2017-11-29T08:34:14Z | |
dc.date.issued | 2012 | |
dc.identifier.isbn | 978-601-217-302-4 | |
dc.identifier.uri | http://hdl.handle.net/123456789/1116 | |
dc.description.abstract | Оқулықта белоктардың химиясы, олардың құрылымдық ұйымы, қасиеттері мен қызметі, витаминдер, ферменттер, нуклеин қышқылдары, көмірсулар, липидтер туралы жалпы ұғымдар мен түсініктер берілген. | ru_RU |
dc.language.iso | other | ru_RU |
dc.publisher | Алматы | ru_RU |
dc.subject | Биохимия | ru_RU |
dc.title | Биохимия негіздері | ru_RU |
dc.type | Book | ru_RU |