dc.contributor.author | Тұртабаев, С.Қ. | |
dc.contributor.author | Кабдрахимова, Ә.К. | |
dc.contributor.author | Еримова, А.Ж. | |
dc.date.accessioned | 2017-11-24T05:46:26Z | |
dc.date.available | 2017-11-24T05:46:26Z | |
dc.date.issued | 2012 | |
dc.identifier.uri | http://hdl.handle.net/123456789/1092 | |
dc.description.abstract | И. Луниннің ғылыми жүмысына дейін (1880 ж.) қорек үшін бес түрлі ғана зат - белоктар, майлар, көмірсулар, минералдық тұздар және су қажет деген пікір қалыптасқан еді | ru_RU |
dc.language.iso | other | ru_RU |
dc.publisher | Алматы | ru_RU |
dc.subject | Биохимия | ru_RU |
dc.title | Витаминдер туралы жалпы түсінік | ru_RU |
dc.type | Book | ru_RU |